Sömndagbok med grafer

Pris 39 kr.*    Köp direkt!

Att föra sömndagbok är ett av de bästa sätten att få en god bild av hur man sover och för att kunna utvärdera hur situationer i tillvaron, eller förändringar man gör, påverkar sömnen över tid. Det är också en grundläggande metod i Kognitiv beteendeterapi (KBT) för att arbeta med sömnproblem.

Vi har tagit fram denna internetbaserade sömndagbok för att förenkla för dig att kunna föra registreringar över din sömn och få en god översikt över ditt sömnmönster.

Du för sömndagbok varje dag - där du antecknar när du går och lägger dig, ungefär hur dags du somnade och om du varit vaken under natten.

Sömndagbok

Resultatet av dina registreringar genereras i grafisk form så att du får en god översikt över din sömn. Utifrån detta resultat får du också en enkel strategi till din hjälp som du kan använda för att göra förändringar i dina sömnvanor för att optimera för en god sömn.

Resultatgrafer

Pris 39 kr.*    Köp direkt!

Tillbaka

* Köpet genomförs via företaget Livanda-Internetkliniken AB. Betalning sker med kredit-/betalkort. Livanda använder företaget PayEx som betallösning. PayEx är en av Nordens främsta experter på betalningar. PayEx betalningslösningar är PCI-certifierade av Visa och MasterCard. Hos Livanda lagras inga kortuppgifter. Alla transaktioner som rör kort sköts av PayEx och sker över krypterad anslutning.

Säker betalning

Not. Alla priser inkl. moms.

Sömndagbok